PREBUJEVALNICA® JE ORODJE

Prebujevalnica® je po patentu izdelan prostor, v katerem spremljaš glede na Tvoj namen in Tvojo izkušenost izbrano multimedijsko predstvo v trajanju 31, 46 ali 61 minut. Vsaka predstava je izdelana po pristopu Sem&vem®.

Multimedijska predstava Ti z uporabo filma, slik, barv, glasbe, besed posreduje energijske informacije čiste vesti in čiste narave glede na izbrani namen.

Če med spremljanjem predstave dosledno slediš navodilom in v stanju brez misli globinsko sproščaš svoje telo, v telesu in v prostoru soustvarjaš vestno in naravno informirano – (s)miselno energijsko polje. 

Duhovna moč in prisebnost

Ko si v energijskem polju Prebujevalnice prizadevaš ohranjati stanje brez misli – krepiš duhovno moč.

Ko v energijskem polju Prebujevalnice v stanju brez misli globinsko sproščaš telo – krepiš prisebnost (duhovno prisotnost v lastnemu organizmu in duševnosti).

Samodejno naravno samozdravljenje in varovanje organizma

Ko v času spremljanja predstave ne premišljuješ, se Tvoji možgani uglasijo neposredno na miselnost predstave –

na koherentno delujoče vestne in naravne informacije. Celice globinsko sproščenih organov začnejo valovati koherentno urejeno – dosežek je uravnovešeno delovanje živčevja in organizma.

Bolj okrepljeno osebno duhovno moč usmerjaš v globinsko sproščanje in osrečevanje lastnega telesa,

bolj spodbujaš samodejno naravno samozdravljenje in varovanje organizma.

Kakovostna sprememba miselnosti in življenja

Bolj z dosledno uporabo krepiš svojo duhovno moč in prisebnost, lažje prepoznavaš, urejaš in čistiš škodljiva miselna stanja v zavestnem in tudi podzavestnem delu Tvoje pameti. Ta miselna stanja Ti povzročajo življenjske težave in dušijo Tvoj osebnostni razvoj. Trajnostni učinek dosežeš tako, da škodljivim miselnim stanjem onemogočaš, da bi se izrazila, jih nadomeščaš s trajnostno koristnimi in v skladu z izboljšano miselnostjo tudi živiš in deluješ.

 

Sčasoma zmoreš z okrepljeno duhovno močjo in prisebnostjo tudi doma in na delovnem mestu vse bolj dosledno urejati in čistiti lastno miselnost.

 

 

OD ZNOTRAJ

zmoraš narediti zase neprimerno več

kot kdorkoli lahko stori zate

OD ZUNAJ