PRAVNO OBVESTILO

Zaščita pravic


Predmet tega obvestila so spletne strani podjetja Zavest d.o.o. (v nadaljevanju Zavest) na naslovu http://www.prebujevalnica.si. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last Zavest in je informativne narave. Informacije, objavljene na http://www.prebujevalnica.si, ne nadomeščajo informacij strokovnjaka medicinske stroke, ki je edini poklican za pravilno presojo in zdravstvene nasvete glede bolezni oziroma zdravstvenih težav in predpisovanje ustreznih zdravil.
 
Omejena odgovornost


Zavest ne odgovarja za uporabo spletnih strani http://www.prebujevalnica.si in za morebitno škodo, povzročeno z uporabo tam nahajajočih se spletnih vsebin. Vse uporabnice in uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Zavest si bo z vzdrževanjem vsebin spletnega mesta prizadeva za ažurnost, točnost in pravilnost podatkov, vendar ne jamči in ne prevzame nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost, kot tudi ne za morebitne posledice napačnega tolmačenja vsebovanih spletnih vsebin. Zavest si pridržuje pravico do spreminjanja, dodajanja ali odstranitve spletnih strani (v celoti ali delno) brez obveznosti do obveščanja uporabnikov in ne odgovarja za posledice tako povzročenih sprememb.
 
Omejena pravica uporabe vsebin


Uporabnice in uporabniki lahko vsebine na spletnem naslovu podjetja Zavest,  http://www.prebujevalnica.si uporabljajo za svojo osebno uporabo, pri čemer ne smejo biti kršene avtorske pravice. Avtorji vsebin niso odgovorni za morebitne škodljive posledice uporabe. Kakršnakoli druga uporaba ali distribucija teh spletnih vsebin ali njihovega dela ni dovoljena.
 
Varovanje podatkov


Zavest bo z vsemi osebnimi podatki, zbranimi na spletnih straneh podjetja Zavest, http://www.prebujevalnica.si, razpolagalo v skladu z veljavno zakonodajo.

 

Povezave na druge spletne strani

 

Spletne strani Zavest, www.prebujevalnica.si vsebujejo nekatere povezave na spletne strani tretjih oseb. Za besedila, objavljena na teh spletnih straneh, Zavest ne prevzema odgovornosti, saj nima nadzora nad vsebino in delovanjem teh strani. Iz tega razloga Zavest vse uporabnike spletnih strani http://www.prebujevalnica.si poziva, da v izogib morebitnim škodljivim posledicam neavtoriziranih posegov v zasebnost tretjih oseb pred obiskom le-teh preverijo pravna obvestila in zaščito intelektualne lastnine stvariteljev obiskanih spletnih strani.

Zasebnost in uporaba vprašanj in komentarjev

 

Vsa vprašanja, komentarji, predlogi ali druge vrste komunikacije, vključno z vsemi idejami, izumi, koncepti, tehnikami ali znanjem, ki bi jih katerakoli tretja oseba  posredovala na spletno stran Zavest http://prebujevalnica.si ali kakor koli drugače Zavest. po elektronski pošti ali kakšni drugi poti, niso obravnavani kot intelektualna lastnina in se smatrajo kot last podjetja Zavest.

Povezava za več podatkov:

Zavest d.o.o.

Letališka cesta 5

1000 Ljubljana

T: 040 365 893

E: zavest@semvem.com