SPREJEMNICA

 

V neposredni bližini vsake javne Prebujevalnice deluje sprejemnica, v kateri je v obratovalnem času prisotna skrbnica ali skrbnik Prebujevalnice za pomoč pri uvajanju v uporabo Prebujevalnice in splošne napotke.

V sprejemnici:

 • naročiš termin uporabe

 • plačaš uporabo in vplačaš dobroimetje

 • sporočiš svoje zadovoljstvo ali nezadovoljstvo

 • se lahko pogovoriš glede uporabe

 • se vpišeš ...

NAVODILA  ZA  UPORABO                       VIDEO NAVODILA ZA UPORABO

Uporaba Prebujevalnice poteka natančno po urniku, zato je priporočljivo, da v sprejemnico prideš najmanj 5 minut pred naročenim terminom. V primeru zamude je učinek uporabe manjši.

Vstopi v Prebujevalnico nekaj minut pred naročenim časom uporabe.

Odloži manjše osebne predmete na mizico ob sedežu, večje na tla bo mizici.

Udobno se namesti v sedežu.

Popusti vse kar Tvoje telo veže, utesnjuje, duši.

Z rahlimi dotiki uporabljaj tipke na tablici ob sedežu.

Vnesi geslo izbrane predstave, ki ga dobiš ob naročilu.

 

 

V času poteka predstave prisebno sledi dogajanju na projekcijskem zaslonu in dosledno upoštevaj  priporočila na zaslonu:

 

 • predstavo spremljaj v čim bolj prijetnem, brezskrbnem, enostavnem, umirjenem stanju

 

 • informacije in energijo vsebin sprejemaj brez premišljevanja ali učenja - ko zaznaš, da začne Tvoja pamet ob določenem sporočilu karkoli premišljevati, zavestno ustavi misli; nato se ponovno  osredotoči na čim bolj neposredno, enostavno, brezskrbno sprejemanje sporočil, brez vsakršnega premišljevanja
   

 • na vsako miselno in/ali telesno reakcijo pameti vsakokrat ukažeš, da neha misliti, in takoj nato čim bolj sprostiš notranjost glave in celotno telo ter narediš notranji mir.

Na tablici lahko po lastnem občutku nastaviš jakost zvoka in temperaturo zraka v prostoru. Sprememba temperature bo sledila z nekajminutno zakasnitvijo.

 

V času uporabe Prebujevalnice lahko prostor zapustiš in se vanj ponovno vrneš, vendar je v takem primeru zgoščenost energijskega polja začasno zmanjšana.

 

Iz kakršnega koli razloga lahko kadarkoli zapustiš Prebujevalnico; v takem primeru lahko z rahlim dotikom polja "klic v sili" na tablici o predčasnem odhodu obvestiš skrbnico/skrbnika Prebujevalnice.

 

Ob zaključku predstave vnesi oceno Tvojega počutja od 0 do 10 tako, da na tablici izbereš:

 • najprej oceno doseženega počutja

 • potem pa še oceno počutja, kakršno je bilo ob vstopu v Prebujevalnico

 

Prebujevalnica® je orodje, ki omogoča optimalne učinke, če uporabnica/uporabnik dosledno upošteva ta navodila, priporočila Uporabniškega priročnika Sem&vem® in sprotna priporočila na zaslonu.

Za ustvarjanje posebnega stanja - brez misli - in zavestno uporabo energijskih in informacijskih učinkov Prebujevalnice je potrebno privajanje oziroma čas.

Nekomu uspe v svojem telesu začutiti in v duševnosti občutiti energijsko polje že ob prvi uporabi - drugi pa na začetku uporabe še ne začutijo nič in potrebujejo za začetek zaznavanja energijskega polja več časa.

Praviloma pa imajo vsi, ne glede na to, ali čutijo energijsko polje ali ne, sčasoma vse bolj prijetne in koristne učinke.

Da uporabnica/uporabnik lahko začne zavestno izkoriščati energijo prostora, je priporočljivih vsaj 10 uporab Prebujevalnice na osnovni namenski stopnji A - PREBUJANJE.

Naročam se na uporabo