PRIPOVED

Ljudmila Obreza, diplomirana ekonomistka

S pristopom sem&vem® si že več kot deset let uspešno pomagam na vseh področjih življenja in dela. Začetek uporabe pristopa je bil usmerjen na področje reševanja nezadovoljivih medčloveških odnosov v zasebnem in poklicnem okolju ter vzporedno na področje zdravja.

 

Z uporabo Pristopa zmorem načrtno usmerjati svoje zasebno in poklicno življenje. Omogoča mi okusiti kakovost življenja na bistveno višjih ravneh od tiste pred uporabo pristopa, kar je zame neprecenljivo. Zavedanje notranjega miru, uravnovešenosti in osebnostnega razvoja me osrečuje. Za druge morda moj povsem nezaznaven prispevek k razvoju človeštva je za moj osebnostni razvoj življenjskega pomena.

 

Na zdravstvenem področju sem z dosledno uporabo pristopa spravila pod nadzor:

osteopenijo, boreliozo, ciste, polipe, nepravilne maternične krvavitve, alergije, pogosto depresivnost in črnogledost, odvisnost od odnosov (občutek manjvrednosti), glavobole, obup, naveličanost, strah, pogosto živčnost, zmanjšanje uporabe zdravstvenih storitev v zadnjih sedmih letih (uporabljam jih predvsem v preventivne namene), tudi ni več prej pogostih prehladov. Dobro počutje dosežem brez uporabe zdravil, tudi obdobja slabega počutja so bistveno krajša.

 

Rezultat uporabe pristopa Sem&vem® so tudi moji naslednji dosežki:

več delovne in ustvarjalne energije pri vsakem delu; vztrajnost, pomirjujoč odnos in bolj spodbuden vpliv na okolje; vlaganje več energije in časa v delovne napore in iskanje rešitev namesto utapljanje v nezadovoljstvu in težavah; bistveno zmanjšanje konfliktnih, zahtevnih (nevarnih) odnosov v času ločevanja in po ločitvenem postopku; bolj spoštljiv odnos do bivšega partnerja; zmanjšanje nepotrebnih preobremenitev in posledično manj bolezenskih izostankov na odgovornem delovnem mestu; prevzem odgovornosti za lastno počutje, odnose in zdravje; sprememba miselnosti iz: “Okolje je “krivo“ za … ”  v  ”Moja miselnost je tisto, kar lahko spremenim v odnosu do partnerja, sodelavcev, staršev, otrok …”; spoznavanje pomena prehrane, nadzor nad požrešnostjo in opustitev škodljivih kombinacij hrane; nadzor nad miselnostjo (jeza, zamera, ljubosumje in krepitev duhovne moči in prisebnosti, ki mi omogoča regeneracijo in upočasnitev nadaljevanja degeneracije telesa); bistveno boljše razumevanje vloge in pomena spolnosti v mojem življenju.