PRIPOVED

Jurij Obreza, samostojni podjetnik

Z uporabo pristopa Rudija Klariča mi je uspel preboj na vseh življenjskih področjih.

 

Izboljšal sem odnos s partnerko, odnose z ločenima staršema in starimi starši. Prej pogosto konfliktni ali zmedeni družinski odnosi so danes utrjeni v znamenju sodelovanja in doseganja skupnih ciljev.

 

Pod nadzor sem uspel spraviti alergijo, ki se je v hudi obliki zadnjih nekaj let pojavljala večkrat tedensko in mi oteževala ali onemogočala: umsko in fizično delo (srbečica v območju oči, pogosto kihanje, oslabelost mišičja), spanje (alergijsko vnetje nosu, zapora dihalnih poti) ter uživanje v prehranjevanju (hrana je bila brez okusa). Danes se alergija pojavlja v milih oblikah le še približno vsakih 14 - 30 dni. Protialergijskih zdravil, ki so mi bila predpisana, ne uživam.

 

Od pričetka uporabe metode nimam več prehladov niti bolečin v žrelu in grlu – neprijetnosti, ki so se pred uporabo pristopa pojavljale večkrat letno. 

 

Moje dlesni in zobje so bili od nekdaj občutljivi. Družinska anamneza nakazuje na gensko pogojeno občutljivost. Odkar sem spremenil način mišljenja, odnos do telesa in nato navade čiščenja zob, dlesni ne krvavijo več, zobje so manj občutljivi in karies ne nastaja več.

 

Uspel sem zavestno spremeniti način mišljenja na mnogih področjih. Na primeru študija se to kaže v vsakoletnem 100 % povečanju v številu opravljenih izpitov v zadnjih treh letih.

 

Ob študiju mi je uspelo zaključiti poslovno šolo spletnega trženja za novo ustanovljena podjetja. Od začetka 2014 zaslužim dovolj, da živim kolikor toliko udobno življenje. Finančna neodvisnost je izziv preteklosti.

 

Moj največji dosežek je notranja moč, s katero svojo pamet zavestno vodim v skladu s tem, kar hočem doseči.