REZERVACIJA

Dan pred rezerviranim terminom prejmeš opomnik v obliki elektronskega ali SMS sporočila o uri, datumu in kraju rezervirane uporabe PREBUJEVALNICE naslednjega dne. Termine lahko rezerviraš tudi za daljše časovno obdobje.

 

Uporaba Prebujevalnice poteka natančno po urniku, zato je priporočljivo, da v sprejemnico prideš najmanj 5 minut pred rezerviranim terminom. V primeru zamude je učinek programa manjši.

 

V neposredni bližini vsake javne Prebujevalnice deluje sprejemnica, v kateri je v obratovalnem času prisotna skrbnica ali skrbnik Prebujevalnice za pomoč  pri uvajanju v uporabo Prebujevalnice in splošne napotke in v kateri lahko rezerviraš termine, plačaš uporabo, vplačaš dobroimetje, sporočiš svoje zadovoljstvo ali nezadovoljstvo, se vpišeš,...

LJUBLJANA - OSREDNJA SPREJEMNICA

PTC DIAMANT, BTC Ljubljana

 

ZAVEST d.o.o.

Letališka cesta 5

1000 Ljubljana

Tel: 01-81-09-090

E-pošta: zavest@prebujevalnica.si

 

Delovni čas:

ponedeljek - petek: 7.00 - 20.00

sobota: 9.00 - 20.00

 

 

PREBUJEVALNICA 1:

PREBUJEVALNICA 2:

Kako do nas?

Prebujevalnica se nahaja v prvem nadstropju stavbe Diamant, ki stoji pred postajališčem avtobusa številka 27 smer BTC -Emporium (klikni za termine avtobusnih prihodov). Stavba se nahaja ob rondoju med trgovinama Lidl in Emporium. Po vstopu v Diamant se povzpneš na tekočih stopnicah do prvega nadstropja ali pa uporabiš dvigalo. Sprejemnica je levo pred teboj oziroma pred teboj v kolikor prideš z dvigalom. Parkirišča se nahajajo ob stavbi Diamant in v bližnji okolici.

CELJE - SPREJEMNICA

ZOBOZDRAVSTVENI CENTER DIAMANT, CELJE

 

Opekarniška cesta 15D

3000 Celje

T: 030/20 20 20

E:

 

Delovni čas:

ponedeljek - petek: 7.00 - 20.00

sobota: 9.00 - 20.00

 

Kako do nas? 

Več na tej povezavi.